10 städer nära Denver att köpa eller hyra i

downtown denver skyline during the day

Mile High City ligger på 5 280 fot över havet och är en av de bästa platserna för friluftsentusiaster som också vill leva stadslivet. Denver är hem för historiska 1800-talsbyggnader, fantastisk utsikt över Klippiga bergen, kända idrottslag och mycket mer.

Även om Denver är en fantastisk stad, kanske den inte passar in i din livsstil. Och oavsett om du flyttar till området för ett jobb eller bor här ett tag, finns det gott om städer nära Denver som du kanske vill överväga istället.

För att hjälpa dig hitta rätt stad att köpa eller hyra har vi sammanställt en lista med 10 städer nära Denver att överväga att bo i.

Downtown Denvers skyline under dagen

Nr 1: Commerce City, Colorado

Miles från Denver: 7
befolkning: 56 000
Genomsnittligt försäljningspris för hus: 524 269 USD
Promenadpunkter: 30
Cykelpoäng: 22
Korsningsresultat: 45

Handelsstaden var ursprungligen en korsning av järnvägar och motorvägar, och är nu en av de snabbast växande ekonomierna i Colorado och en av många Denver förorter. Commerce City erbjuder 840 hektar med parker och öppna ytor, perfekt för spännande utomhusaktiviteter som picknick och picknick.

Det finns massor av saker att göra i Commerce City. Till att börja med kan du utforska stadens många parker och stigar eller ta ett dopp i någon av stadens pooler. Du kan också besöka Rocky Mountain Arsenal National Wildlife Refuge eller shoppa i centrum. Det finns också gott om bra restauranger och barer i Commerce City.

Hus till salu i Commerce City, Colorado
Lägenheter att hyra i Commerce City, CO

Nr 2: Lakewood, Colorado

Miles från Denver: 8
befolkning: 156 000
Genomsnittligt försäljningspris för hus: 580 tusen dollar
Genomsnittlig hyra för ett rum: 1 819 USD
Promenadpunkter: 43
Cykelpoäng: 31
Korsningsresultat: 56

Lakewood är en annan av de stora städerna nära Denver. Det ligger väster om staden och sträcker sig till basen av Klippiga bergen. Beläget på en höjd av 5 518 fot, hittar du städerna Morrison väster om Lakewood, Littleton i söder och Golden and White Ridge i norr.

Det finns många saker att göra i Lakewood. Du kan vandra, cykla, fiska eller campa i de vackra Klippiga bergen. Du kan också besöka Lakewood Heritage Center, Lakewood Cultural Center och Belmar Shopping Center.

Hus till salu i Lakewood, Colorado
Lägenheter att hyra i Lakewood, Colorado

Nr 3: Aurora, Colorado

Miles från Denver: 10
befolkning: 379500
Genomsnittligt försäljningspris för hus: $475 350
Genomsnittlig hyra för ett rum: 1699 USD
Promenadpunkter: 43
Cykelpoäng: 35
Korsningsresultat: 53

Aurora är en av de största städerna i staten och är känd för sina kulturella attraktioner och storföretag.

Det finns så mycket att göra i Aurora, oavsett vilka hobbyer du har. För friluftsentusiaster finns det gott om vandrings- och cykelleder att utforska. Staden har också en mängd olika museer, inklusive Aurora History Museum. Det finns många teatersällskap och konstgallerier i staden för dem som gillar konst. Och självklart finns det gott om restauranger och shoppingmöjligheter.

Hus till salu i Aurora, CO
Lägenheter att hyra i Aurora, CO

Downtown Denver street med massor av Colorado flaggor

Nr 4: Arvada, CO

Miles från Denver: 11
befolkning: 120 500
Genomsnittligt försäljningspris för hus: $641 000
Genomsnittlig hyra för ett rum: $1 375
Promenadpunkter: 35
Cykelpoäng: 23
Korsningsresultat: 50

Arvada är känt för sitt jordbrukssamhälle och historiska Gamla Stan, som återspeglar den första guldfyndigheten i Colorado.

Det finns många saker att göra i Arvada, inklusive att besöka Arvada Center for the Arts and Humanities, vandra och cykla i stadens parker och utforska det historiska Arvada-distriktet Olde Town.

Hus till salu i Arvada, CO
Lägenheter att hyra i Arvada, CO

Nr 5: Westminster, Colorado

Miles från Denver: 12
befolkning: 115 000
Genomsnittligt försäljningspris för hus: 549 900 USD
Genomsnittlig hyra för ett rum: 1914 dollar
Promenadpunkter: 35
Cykelpoäng: 26
Korsningsresultat: 51

Westminster är en förortsstad som ligger mindre än 20 minuter från centrala Denver. Och det finns så många saker att göra i staden, vilket gör det till ännu en fantastisk stad nära Denver att bo i.

Det finns gott om vandrings- och cykelleder för den som älskar att vara utomhus. För den som gillar att shoppa finns det gott om butiker i stadens centrum och Westminster Mall. Och för den som vill lära sig mer om områdets historia finns det flera museer, bland annat Butterfly Pavilion och Westminster Historical Society Museum. Oavsett vad dina intressen är, kommer du säkert att hitta något att göra i Westminster.

Hus till salu i Westminster, CO
Lägenheter att hyra i Westminster, Colorado

Nr 6: Centennial, Colorado

Miles från Denver: 15:e
befolkning: 111500
Genomsnittligt försäljningspris för hus: 640 tusen dollar
Genomsnittlig hyra för ett rum: 1717 dollar
Promenadpunkter: 35
Cykelpoäng: 21
Korsningsresultat: 46

Centennial ligger strax söder om Denver nära många parker och reservoarer.

På Centennial finns det mycket att göra för alla, oavsett om du shoppar på Southglenn Mall eller kollar in en bok på Arapahoe Bookstore. För den som letar efter lite mer spänning kan du bege dig till Centennial Sports Complex och Centennial Promenade. Och för dem som vill koppla av och njuta av landskapet finns det gott om parker och stigar att utforska.

Hus till salu i Centennial, Colorado
Lägenheter att hyra i Centennial, CO

Berg i en stad nära Denver

Nr 7: Parker, Colorado

Miles från Denver: 23
befolkning: 55500
Genomsnittligt försäljningspris för hus: 670 tusen dollar
Genomsnittlig hyra för ett rum: $2 147
Promenadpunkter: 21
Korsningsresultat: 44

Parker erbjuder boende i en liten stad med fördelarna med en större stad. Det är en fantastisk plats att njuta av utomhus, med över 250 tunnland välutvecklade trädgårdar och 950 tunnland öppna ytor. Du hittar fantastiska vyer över hela staden eftersom den är 600 fot högre än Denvers höjd.

Om du bor i Parker kommer du inte få slut på saker att göra. Det finns gott om vandrings- och cykelleder, och staden har en attraktiv huvudgata med butiker och restauranger. Staden är värd för en bondemarknad och konsertserier på sommaren. Det finns också flera parker, inklusive en hundpark och lekplats.

Hus till salu i Parker, Colorado
Lägenheter att hyra i Parker, Colorado

Nr 8: Highlands Ranch, Colorado

Miles från Denver: 24
befolkning: 107 000
Genomsnittligt försäljningspris för hus: 660 tusen dollar
Genomsnittlig hyra för ett rum: 2 960 USD
Promenadpunkter: 28
Korsningsresultat: 49

Highlands Ranch ligger cirka 15 mil söder om Denver och är hem för drygt 100 000 invånare. Staden är känd för sitt underbara bergslandskap, köpcentra, restauranger och fritidsaktiviteter. Bor i Highlands Ranch Det betyder att du kommer att få känslan av en liten stad med enkel tillgång till Denvers stora attraktioner.

Om du letar efter en plats att kalla hem som har mycket att erbjuda, från aktiviteter till avkoppling, leta inte längre än Highlands Ranch. Med attraktioner som Highlands Ranch Mansion och många scenkonstställen kommer du aldrig att bli uttråkad här. Och när du vill tillbringa en eftermiddag utomhus kan du välja mellan ett antal parker, som Redstone Park eller Highland Heritage Regional Park. Dessutom är staden också hem för många bra restauranger, så du kommer alltid att hitta något nytt att prova.

Hus till salu i Highlands Ranch, Colorado
Lägenheter att hyra i Highlands Ranch, CO

Nr 9: Castle Rock, Colorado

Miles från Denver: 29
befolkning: 65 000
Genomsnittligt försäljningspris för hus: 645 000 USD
Genomsnittlig hyra för ett rum: 1930 USD
Promenadpunkter: 11
Korsningsresultat: 40

Castle Rock är känt för sin utsikt över Klippiga bergen och sin småstadskänsla. Rock Park, en populär 60 hektar stor park i staden, erbjuder panoramautsikt över det omgivande landskapet.

Ett av stadens vackraste landmärken är dess öppna ytor, parker och stigar. Du hittar många evenemang, konserter, festivaler, insamlingar, lopp, miljöutbildning och kulturprogram som äger rum i Castle Rock Gardens varje år. Invånarna kan vandra, njuta av naturen eller smyga på det lokala djurlivet – staden har verkligen något för alla.

Hus till salu i Castle Rock, CO
Lägenheter att hyra i Castle Rock, CO

Nr 10: Boulder, Colorado

Miles från Denver: 30
befolkning: 109 000
Genomsnittligt försäljningspris för hus: $947450
Genomsnittlig hyra för ett rum: 2 115 USD
Promenadpunkter: 56
Cykelpoäng: 47
Korsningsresultat: 86

Boulder är en urban stad bara 30 minuter nordväst om Denver med massor av utomhusaktiviteter. Staden är också känd för sin matscen, bryggerier och spännande centrum.

Det finns ingen brist på saker att göra i Boulder. Hem till University of Colorado Boulder kan du promenera runt dess vackra campus eller titta på en fotbollsmatch på hösten. Se till att ta en promenad vid Flatirons, som ligger lite utanför stan. Boulder Creek Path är också ett bra sätt att utforska staden, och Boulder Farmers Market är ett måste för att hitta de färskaste lokala råvarorna. För något lite annorlunda, kolla in Boulder Dushanbe Teahouse – en vacker byggnad och plats längs bäcksidan med utsökt mat. Och naturligtvis skulle ingen dag i Boulder vara komplett utan att spendera lite tid på att klättra på Boulder Rock Club. För en naturskön bilresa, bege dig till Peak to Peak Highway, där du hittar fantastiska vyer

Hus till salu i Boulder, Colorado
Lägenheter att hyra i Boulder, Colorado

metodik:

Alla städer måste ha en befolkning på över 50 000 och vara mindre än 50 miles från Denver. Medianvärde för husförsäljningsprisuppgifter från Redfin Data Center Under augusti 2022. Genomsnittlig hyresdata från Rent.com Under augusti 2022. Gångresultat, cykelresultat och korsningsresultat från Walkscore.com Under augusti 2022. Befolkningsdata hämtade från United States Census Bureau.

Upptäck fler Denver-artiklar

Topp 8 skäl att flytta till Denver

10 dagsturer från Denver du bör ta

Leave a Reply

Your email address will not be published.