4 stjärntecken Du kommer verkligen att känna effekterna av höstdagjämningen

4 stjärntecken Du kommer verkligen att känna effekterna av höstdagjämningen

KAtt döma av den varmare årstiden på året, avfärdar höstdagjämningen, som anländer den 22 september, också den energiska urtavlan: den markerar det officiella slutet på långa sommardagar och övergången från den fulländade Jungfrusäsongen till en välbalanserad Vågsäsong. “I astrologiska termer är höstdagjämningen … en dag av lika ljus och mörker, samtidigt som Vågens naturliga, harmoniska natur bibehålls”, säger astrologen Corina Crysler. Detta säsongsskifte börjar en tid präglad av en önskan om självreflektion och att hitta mer balans i livet, särskilt för de fyra stjärntecknen som är mest påverkade av astrologin vid höstdagjämningen.

Eftersom dagen “betonar dualiteten av ljus och mörker”, kan vi börja vända oss inåt och “fokusera vår uppmärksamhet på att bygga bo och vila”, säger astrologen Courtney O’Reilly. Dagjämningen, tillägger hon, kommer också med skördesäsongen, under vilken vi uppmuntras att praktisera tacksamhet för naturens överflöd som vi njöt av under våren och sommaren – och på samma sätt tänka på de metaforiska frukterna av vårt inre arbete. “Det här är en bra tid att komma ihåg fröna du kan ha planterat under vårdagjämningen som representerar dina önskningar och mål, och att se över hur de har blivit verklighet i ditt liv”, säger Chrysler.

“Det här är tiden att komma ihåg fröna du kan ha planterat under vårdagjämningen som representerar dina önskningar och mål, och att se över hur de har blivit verklighet i ditt liv.” —Corna Chrysler, min

Energin i att se tillbaka är särskilt stark i år, med tanke på att höstdagjämningen är i linje med Merkurius retrograd i Vågen. “Det här kan vara en kraftfull dag för att bättre förstå vår personliga utveckling mot självförsörjning och självupptäckt,” säger Chrysler. Det är möjligt att några av resultaten, bra eller dåliga, av de åtgärder du vidtog (eller misslyckades med) tidigare i år kan löna sig under den här skörden, säger astrologen Maria Sophia Marmanides.

Hur som helst, som du tänker på förra året, vet att hösten fortfarande är en tid att ändra riktning också, så att du kan gå framåt i större likriktning. “Nu är det dags att tänka på balans, uppskatta vad som är viktigt, vad som inte är och var vi vill investera vår energi när vi avslutar resten av året och den långa vintern som följer”, säger Marmanides.

Även om denna återbalanserande energi kan vara mer kraftfull för en isometrisk våg, finns det tre andra stjärntecken som kan förvänta sig att känna höstdagjämningen intensivt. Nedan delar astrologer den speciella känslan som vart och ett av dessa tecken kan förvänta sig av denna kosmiska återställning, och hur man får ut det mesta av det.

De fyra stjärntecknen kommer sannolikt att känna effekterna av höstdagjämningen

Väduren

Mittemot Vågen på zodiakens hjul kommer du säkerligen att känna denna förändring under säsongen av Vågen som ett resultat av dess polaritet i ditt diagram. I synnerhet aktiverar höstdagjämningen ditt sjunde hus av partnerskap, vilket gör det till ett bra tillfälle att se över och omvärdera relationernas roll i ditt liv – ett klassiskt ämne även i Libran. “Det här kan vara en tid att återvinna ditt oberoende, eller att minnas delar av dig själv som du kan ha gett till andra,” säger Chrysler.

I allmänhet är Vågens strävan efter balans mellan inflytandet från den yttre och inre världen, tillägger Chrysler, eller förmågan att “sluta söka extern validering och börja gå in i personlig suveränitet.” Och det är vad du kommer att bli laddad med under denna dagjämning också, Väduren. “Andra kanske önskar din passion och din eld, men nu är det dags att kalla den energin till dig själv för att tillåta transformationer att materialiseras i dina relationer och i ditt liv,” säger Chrysler.

cancer

Som ett andra kardinaltecken på Vågen är du på samma sätt energisk med den råa energin från en ny säsong. Som ett vattentecken som drivs av känslor, är du skyldig att känna höstdagjämningens säsongsskifte djupare än andra, säger Chrysler.

För dig verkar det att omfamna den balanserade energin från Vågsäsongen som att förstå vad du verkligen bär på dig själv kontra bördan du kan bära på andra. “Vad håller du fast vid som orsakar onödigt lidande eller gör dig rädd för att gå vidare?” Chrysler föreslår att du frågar dig själv.

Chrysler tillägger att med tanke på att Vågen också är ett luft-hjärntecken, kan du utnyttja den energin fokuserad på logik för att göra lite självanalys. “Leta efter rötterna till alla känslor som hindrar dig från att vidta åtgärder i ditt liv”, säger hon. “Det här är tiden att läka och släppa det du inte har längre.”

Leo

I likhet med Väduren kommer du att uppleva energin från höstdagjämningen på det sätt som motsatsen till ditt tecken fungerar; I ditt fall är planeternas härskare, Solen, inträde i Vågen det som skapar en känsla av spänd motstånd. Medan Venus-styrda Vågen handlar om balans, rättvisa och relationsenergi, handlar ditt solstyrda tecken om att “fokusera sina egna behov, prioritera sig själv och uttrycka sig själv”, säger Marmanides. Som ett resultat, solen “traditionellt kämpar i Vågen”, säger hon, “och början av Vågen säsong – med höstdagjämningen – kan lämna dig lite floppad eller kännas ohörd.”

Resultat? Du kan känna att du drar dig tillbaka från de saker du älskar eller “stänger av ditt självljus”, säger Marmanides. För att bättre kunna navigera i denna energi, föreslår hon att du fokuserar på hur du kan fortsätta att direkt adressera dina behov och fokusera din egenvård, samtidigt som du “respekterar andras autonomi genom diplomati.”

Balans

Det är kanske inte förvånande att du gör det verkligt Känn effekterna av höstdagjämningen när din säsong börjar. “Vågar kastas i rampljuset, eftersom energi ger energi till deras första hus av jag och personlighet – deras primära identitet”, säger Marmanides.

Det här är ett utmärkt tillfälle för dig att påminna dig själv om dina personliga önskningar och prioriteringar, snarare än att fokusera på hur du kan behaga andra inom ditt område, som du inte skulle göra, säger Chrysler. “Tänk på att tänka på hur att behaga andra orsakar lidande och undertryckande av dina behov och idéer”, säger hon, “och hur andras förväntningar, som dina föräldrar, kan påverka hur du har nått dina mål hittills.”

När din härskare över Venus flyttar in i ditt tecken den 29 september kommer du att känna dig ännu mer motiverad att fokusera ditt självuttryck. “Tänk på hur du kommer att använda resten av året för att återbinda dig till dig själv, samtidigt som du respekterar din önskan att ta hand om andra,” säger Marmanides.

Leave a Reply

Your email address will not be published.