7-dagars hälsosam måltidsplan (12-18 september)

7-dagars hälsosam måltidsplan (12-18 september)

Spridning 9 september 2022 förbi Jenna

Det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar. Läs min avslöjandepolicy.

Gratis 7 dagars flexibel måltidsplan för viktminskning som inkluderar idéer för frukost, lunch, middag och inköpslista. Alla recept inkluderar makron och länkar till WW-receptbyggaren för din personliga poäng.

7 dagars hälsosam måltidsplan

Det är snart dags för äppelplockning!!!! Berätta för mig dina favoritträdgårdar att besöka! Min familj och jag älskar att använda färska äpplen för att göra recept som hemlagad Crock Pot Äppelmos, Butter Crock Pot Äpplen och läckra bakade äpplen. För en fantastisk höstbrunch, prova våra skålar med kanel, äpple och yoghurt!

Med livsmedelspriserna på stigande tvingas många av oss att anpassa oss, minska och/eller vara mer kreativa med våra måltider. Ett av de absolut bästa sätten att hålla sig inom en budget och bibehålla hälsosamma matvanor är med en måltidsplan. Du kan få mer budgetvänliga 5-dagars måltidsplaner genom att prenumerera på Relish+ (få din kostnadsfria 14-dagars provperiod här!)

Ultimate Skinnytaste Måltidsplanerare

Skinnytaste Ultimate Meal Planner

Jag är också glad över att dela Skinnytaste Ultimate måltidsplanerare är nu tillgänglig! 52 veckors Spiral Meal Planner innehåller veckovisa måltidsplaneringsrutiner som du kan strimla och lägga i kylen om du vill, en 12 veckors måltidsplan, 30 (15 nya recept) och strimlade inköpslistor. Jag gillar att börja min vecka med tacksamhet, bekräftelser och avsikter, så jag har inkluderat utrymme för det också. Jag hoppas att du älskar detta lika mycket som jag gör!

Skinnytaste Ultimate Meal Planner

Köp måltidsplaneraren här:

En anteckning om WW Personal Score:

Jag ger inte längre poäng eftersom de skiljer sig åt i de nya Weight Watchers-planerna men jag tillhandahåller länkar till WW Personliga poäng Byggare recept för alla recept. Söka efter orange knapp På receptkortet står det My Personal WW Points. Klicka på det och det tar dig till Weight Watchers webbplats där du kan se dina WW-poäng och lägga till dem till din dag (endast USA, du måste vara inloggad på ditt konto). Alla kokboksrecept uppdateras också i vår kokbokskatalog!

Om matplanen

Om du är ny med mina måltidsplaner, har jag delat dessa gratis 7-dagars flexibla hälsosamma måltidsplaner (du kan se mina tidigare måltidsplaner här) som är tänkta att vara en guide, med Gott om utrymme att manövrera för varje Lägg till mer mat,kaffe,dryck,frukt,mellanmål,dessert,vin,etc,eller byt recept mot dina favoritmåltider,du kan söka efter recept efter kurs i indexet. Beroende på dina mål bör du sikta på minst 1 500 kalorier* per dag. Det finns ingen storlek som passar alla, detta kommer att variera beroende på dina mål, ålder, vikt etc.

Det finns också en korrekt och organiserad inköpslista som kommer att göra matinköp mycket lättare och mindre stressande. Sparar pengar och tid. Du kommer att äta ute oftare, slösa mindre mat och ha allt du behöver till hands för att hålla dig på rätt spår.

Slutligen, om du använder Facebook Gå med i Skinnytaste-communityt på Facebook där alla delar bilder på recepten de gör, du kan gå med här. Jag älskar alla idéer som alla delar! Om du vill ha vår e-postlista kan du registrera dig här så att du inte missar en måltidsplan!

Måltidsplan:

Frukost och lunch från måndag till fredag ​​är utformade för att servera en måltid medan middag och alla måltider på lördag och söndag är utformade för att tjäna en familj på 4. Vissa recept ger tillräckligt med rester för två nätter eller lunch nästa dag. Inköpslistan är omfattande och innehåller allt du behöver för att förbereda alla måltider på planen.

Måndag (9/12)
B: Kanel och äppelyoghurt
L: Klassisk kalkon club sandwich och 8 baby morötter
D: Butternut Squash Mac och ost med grön sallad*
Totalt antal kalorier: 1 045**

tisdag (13/9)
B: Resterande skålar med kanel och äppelyoghurt
L: RESTER Butternut Squash Mac och ost med överbliven grön sallad
D: Crockpot Chicken Taco Chili med 2 msk strimlad cheddarost, 1 ounce avokado och 1 msk ljus sur
generös

Totalt antal kalorier: 1 004**

Onsdag (14/9)
B: Avokadotoast med ett ägg med solsidan uppåt
L: RESTER Butternut Squash Mac och ost med överbliven grön sallad
D: Crockpot Chicken Taco Chili med 2 msk riven cheddarost, 1 uns avokado och 1
matsked lätt gräddfil

Totalt antal kalorier: 950 **

Torsdag (15/9)
B: jordnötssmör frukost skål havregryn
L: ägg tonfisksallad över 2 koppar liten ruccola
D: Italiensk köttbullemiddag med snabbpotatismos
Totalt antal kalorier: 1130**

Fredag ​​(16/9)
B: jordnötssmör frukost skål havregryn
L: ägg tonfisksallad över 2 koppar liten ruccola
D: Fisktacos med korianderris och salladslök med habaneros och citron
Totalt antal kalorier: 1 194**

Lördag (17/9)
B: Baconfrukostsmörgås, ägg, avokado #
Stor: 1/4 kopp Buffalo Chicken Salat Wrap
D: Middag ute

Totalt antal kalorier: 590**

söndag (18/9)
B: ¼ bakad havregryn med blåbär och banan
L: Tomat-, mozzarella- och ruccolatorn (recept x 2)
D: Soppa av nötkött, tomat och Acini de Pepe med 2 enkla vitlöksknutar
Totalt antal kalorier: 1 017**

* Den gröna salladen innehåller 9 koppar blandade grönsaker, 3 salladslökar och 1/4 kopp vardera: tomater, gurkor, morötter och kikärter med 1/3 kopp ljus vinäger. Avsätt två portioner sallad till lunch på tisdag och onsdag.
**Detta är bara en guide, kvinnor bör sikta på cirka 1500 kalorier per dag. Detta är en användbar kalkylator att uppskatta
ditt kaloribehov. Du har lämnat gott om rörelseutrymme för att lägga till mer mat som kaffe, dryck och frukt,
Snacks, dessert, vin etc.

# Bageldegsrecept med vitlökspasta på söndag.

* Google Dokument

Leave a Reply

Your email address will not be published.