9 SAKER DU INTE VISSTE OM ARCHIE OCH LILIPT LIFE I KALIFORNIEN

9 SAKER DU INTE VISSTE OM ARCHIE OCH LILIPT LIFE I KALIFORNIEN

Meghan Markle kastar bort några relaterbara (och inkongruenta) ögonblick i en ny intervju med The Cut.

Montecitos liv verkar väldigt idylliskt för prins Harry och Meghans två barn, Archie Harrison och Lilibet Diana. I en intervju med klippning, Meghan berättar om det nya liv som hon och Harry har byggt upp för sig själva i sitt kusthus i Kalifornien sedan de lämnade Storbritannien och avgick som seniora medlemmar av kungafamiljen, och det inkluderar några stora grubblande tankar. Från obekväma efterskolans chattar till mycket relevanta bilsnacks och en vägran att le, dessa två små barn är genomgående – och på många sätt är deras killar precis som oss. (Förutom när de inte är det).

Här är vad vi lärde oss om Archie och Lillibets liv i Montecito. (Och vi kan hoppas på fler regelbundna uppdateringar om dessa nybörjare i framtiden, eftersom Meghan säger att hon förmodligen kommer att vara tillbaka på Instagram.)

Archie ser ut som min pappa, och hans syster följer efter

Författaren Alison B. Davis, som tillbringade tid med familjen i sin herrgård i Montecito, hänvisar till Archie som “en levande 3-åring med ett trauma av ingefära lockar liknande det av hans far.” Hon sa senare att 1-åriga Lilibet också är en ingefära.

Barn är inte rädda för att avbryta sin mamma medan hon arbetar

Vi har alla låtit våra barn gå till Zoom mitt under ett möte, och Archie är inget undantag, även om han råkade avbryta en intervju med omslagsberättelsen. Med krav på att hans “mamma” ska spela doktorn med honom pausar Archie intervjun så att du kan lyssna på hans hjärtslag med ett stetoskop. Han står, magen sticker ut, medan hans mamma, Megan, övertygande gör en fröjd att höra. Dump dunk, dunk dunk i hans bröst. Archie skrattar och slappnar av ute igen.”

Archie är en typisk förskolebarn när man träffas

bågskytte Varje barn som väntar bakom skolans portar skriker “Mamma, mamma, mamma.” Så fort han märker Megan tappar han allt och glömmer sin matlåda när han rusar mot henne för en stor kram efter skolan. Meghan sa att hon aldrig skulle kunna hämta från skolan i Storbritannien, där det skulle vara ett “kungligt fotosamtal med en presspenna till fyrtio personer som tar bilder”.

Ja, vi räknar med detta lättlagade mellanmål också

Archie tuggar En quesadilla på väg hem från skolan.

Archie är så upptagen som du kan föreställa dig hemma i bilen

“Varför är du rädd för höjder som ett flygplan?” Det är en av många frågor som Archie ställer på väg hem från skolan (detta Småbarn “varför” scenen, Har jag rätt?). Och han har sina typiska bilåkningstraditioner, som att rulla ut sitt fönster – “men inte förrän vi träffar ett specifikt stort staket som han vagt gynnar.” Han lär sig fortfarande sitt sätt, och han behöver också några påminnelser om att säga snälla och tack.

Det är på väg att gå från halvdagsförskola till heldag

Meghan får de vanliga dagliga uppdateringarna från Archies skola och säger att han är redo att gå vidare i hela dagar och att han inte har ätit sina smörgåsar till lunch (typiskt). Och i det mest relevanta ögonblicket försöker Meghan ta reda på varför han har på sig sin extra tröja (ett spill, en olycka, ett litet barns nycker?) och upptäcker att han blev blöt när han lekte på vattenytan.

Lilibet har familjen (och besökande intervjuare) virad runt sitt fylliga lillfinger

Vi fick också en glimt av Lilibet i den här intervjun när hennes barnflicka (utan ett leende) drog ut henne. Davis beskriver det som “liten såväl som ginger ale”. Missnöjda med hennes sura uttryck gör Harry och Meghan (och Davis!) vad båda föräldrarna skulle göra: börja dansa och rytmiska i ett försök att få henne att le. Ja, även tidigare kungligheter (och journalister!) skulle agera dumt och försöka få ut ett litet barns skratt.

Megans anpassade syltklistermärken hyllar Lily

Ja, mamma beställde klistermärkena på Etsy, och det är en söt hyllning till hennes dotter: “Lili Bunny Garden + Larder.” Ja, familjen har sin egen fruktträdgård, liksom den berömda kycklingkuppen, men åtminstone tar Archie med sig “en veckas nyplockad frukt till sina klasskamrater” varje vecka?

Archie pratar med träden

Megan hjälper till att ge oss en bild av den lugna marken för deras fastighet i Montecito. Så tyst faktiskt att de sa till sin mäklare att de var tvungna att skaffa huset innan de ens såg insidan. “En av de första sakerna min man såg när vi gick runt huset var de två palmerna,” sa hon. Hon beskriver hur träden hänger ihop nedan och berättar hur Harry sa “Min älskling, vi.” Då sa Archie nu, “Hej mamma. Hej pappa varje dag när han passerar bland träden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.