Best Frozen Dessert Awards 2022

Best Frozen Dessert Awards 2022

Ingenting säger sommar som att svalka sig i trädgården med glass eller göra den perfekta glassen till efterrätt. Varje år ökar urvalet av frestande desserter i frysgången, vilket betyder att oavsett dina ingredienspreferenser eller krav, finns det en utsökt fryst dessert som passar din livsstil – sockerfri, vegansk, laktosfri eller helt enkelt alltid. Men svampvalen gör det svårare att avgöra vilka sötsaker som är bra köp och vilka som är till ett bränt kylskåp. Det är därför vi har gjort det “hårda arbetet” åt dig och sammanställt filer Priser för bästa frysta dessert 2022.


I år provade vårt team på 10 riktiga föräldrar och fem barn, i åldrarna 4 till 12, sig igenom mer än 75 produkter för att hitta pristagare för bästa frysta terapi. Dietist och hennes mamma, Stephanie Middleberg, föreslog att vi skulle fokusera på produkter som är fria från konstgjorda färgämnen, samtidigt som vi letar efter produkter med mer naturliga och ekologiska ingredienser. “När jag hittar en fryst goding till ditt barn är jag mindre bekymrad över gram socker än vad jag är för kvaliteten på ingredienserna”, säger Middleberg, grundare av Middleberg Nutrition. Som förälder siktar jag på att välja produkter som innehåller riktiga frukter och ingredienser av högsta kvalitet. Den goda nyheten är att det finns gott om hälsosamma alternativ. ”


De vuxna smalnade av fältet och barnen vägde in för att utse de slutliga vinnarna. Och även om våra interpoleringstestare fortsatte att tro att de inte skulle vara till hjälp, “eftersom jag älskar all glass så mycket”, blev även de yngsta domarna snabbt kräsna, vände näsan åt vissa produkter och tiggde om fler andra. När allt kommer omkring, vem skulle inte vilja ha en kula glass till efter att ha smakat 25 sorter?Hur väljer vi vinnarna?

  • Vi fokuserade på smak. Våra testare sökte efter livsmedel som inte bara smakar bra, utan också sådana som faktiskt smakar som de förmodade ingredienserna eller smaken som marknadsförs på förpackningen (som glass som smakade grädde och sorbet som smakar frukt).
  • Konsistensen var en deal breaker. Den släta, konsekventa konsistensen perfekt i frysta desserter vann över våra testare, som också uppskattade crunchen på kottarna, kakans seghet och chokladöverraskningen. Ingen vaxartad släthet hittades på denna lista.
  • Kvalitetsingredienser sköt i höjden. När vi utvärderade ingredienslistorna letade vi efter mejeriprodukter från icke-hormonbehandlade djur och riktig frukt. Ekologiska, ekologiska och icke-GMO-produkter fick fler poäng.
  • Barnets samtycke var inte förhandlingsbart. Det spelar ingen roll hur mycket vuxna gillar behandlingen eller dess fördelar: ingenting klarade våra tester om vårt barnteam inte var entusiastiska över det.
  • Bästa innovationspoäng. Vi föredrar lite mer innovativa idéer, både i produkt och presentation, eftersom alla älskar att veta om coola nya föremål.
  • Bra förpackningar är viktiga. Det var mindre viktigt om produkten såg bra ut än om den var lätt att öppna och använda.
  • Kaosfaktorn var nyckeln. Barn som äter fryst mat, särskilt allt som bärs för hand eller på en pinne, innebär i sig kaos, så vi kan inte låta bli att gynna några belöningar med förpackningar, former eller mönster som håller kaoset i schack.


Kolla in våra vinnare för de bästa frysta desserterna 2022!Bästa glass: Premium McConnell-glass

Med tillstånd av McConnell Premium Ice CreamDen tjocka, lyxiga grädden av McConnell’s Classic Vanilla Ice Cream tog första platsen, med den stora, komplexa smaken av äkta vanilj som en extra bonus. De enkla ingredienserna (de tre första: mjölk, grädde och rörsocker) och mejeriprodukter från gräsmatade, hormon- och antibiotikafria kor motiverar premiumpriset.

Bästa drinken: Hej Top

Bästa Halo Sherbet Top.

Med tillstånd av Hello TopVuxna finsmakare njöt av den mjuka konsistensen och rika färgen på denna sorbet, medan barnen älskade den stora jordgubbssmaken och den ljusa färgen. Vegansk och glutenfri, Halo Tops Strawberry Fruit Sherbet fungerar bra när dietrestriktioner är okända eller blandade. Dess enda nackdel är användningen av erytritol, som är ett konstgjort sötningsmedel.

Bästa Gelato: Noosa

Den bästa noosa gelato dessert med choklad.

Med tillstånd av NoosaNoosa Frozen Yoghurt Gelato Cream serveras med stark choklad. Medan vissa föräldrar saknade yoghurtens distinkta smak, uppskattade de att den behöll hälsofördelarna med fryst yoghurt, såsom protein, och levande kulturer.

Bästa fruktsmak: Talenti

Bästa talang är en mangosorbet fruktsmak.

Med tillstånd av TalentiFinsmakare fördjupar sig i subtiliteten och mjukheten i imitationen av mejerifri Sorbeto Alfonso Mango från Talente, sötman av färsk mango. Prestationen görs desto mer imponerande med tanke på dess förtjusande korta, icke-GMO-ingredienslista som innehåller massor av riktiga mango.

Bästa fryst yoghurt godis: Yasuo

Den bästa frysta yoghurten är Yasu Mochi.

Med tillstånd av YasuoBekvämt insvept i en bit erbjuder denna nya engångsservering av fryst grekisk yoghurt från Yasso massor av smak – och dess mjuka, pressade risdeg på utsidan och krämiga insidan ger den perfekta konsistensen. Plus, med lite protein, levande kulturer och inget fett, fick den höga poäng för hälsan.

Bästa baren: Alden’s Organic

Den bästa ekologiska aldenbaren.

Med tillstånd av Alden’s OrganicDen djärva frukten och den silkeslena konsistensen hos Alden’s Freckles Strawberry Organic Yogurt Bar lyfte den snabbt till toppen av barerna – och till och med all läckerhet för vissa finsmakare! Men som om smaken inte vore nog är baren gjord på riktiga jordgubbar och alla ingredienser är ekologiska och icke-GMO, vilket gör den till en klar vinnare på flera faktorer.

Bäst på språng: Klondike

Klondike skaka.

Med tillstånd av KlondikeKlondike har ombildat förpackningen i väska som många unga föräldrar har blivit bekanta med för sin senaste frysta goding. Det är lätt att packa den här roliga shaken i väskan för en promenad till parken och undvika tårarna som ibland följer med smältande glass en varm dag. Även om vi inte gillar de små mängderna konstgjorda smaker, uppväger enkelheten med en enda servering utan röra problemet.

Bästa mellanmålet: Yasu

Yasu vaniljvallmo.

Med tillstånd av YasuoAtt täcka vad som helst i choklad gör det ännu bättre, och enligt vår smak har denna frysta yoghurt med knaprig quinoa gjort en favorit för både barn och vuxna. Den tillfredsställande, snacksvänliga storleken på grodda yasoo-vaniljbönor var en förälders kärlek, medan den roliga konsistensen gläder den lilla gruppen.

Bästa veganska mellanmålet: Ben & Jerry’s

Ben & Jerry’s Vegan Chocolate Chip Cookie Dough.

Med tillstånd av Ben & Jerry’sDen återförslutningsbara förslutningen på dessa krukor i marmorstorlek av snackssäker vegansk kakdeg gjorde det superlätt att nå för Ben & Jerry’s veganska chokladkakor. Smaken och konsistensen matchar perfekt de bitar som går in i degen för glass, så alla smakälskare kommer att tycka att denna innovativa ingrediens är en frysvara.

Bästa veganska pint: havre

Den bästa pint havreväxten.

Med tillstånd av OatlyBara på konsistensen dominerade denna krämiga pint verkligen konkurrensen om veganska glassimitatorer. Även om den behåller inslag av havresmak, passar den faktiskt bra med den rika chokladsötman, brownien och fudge-virveln – vilket gör Oatly till en vinnare med både barn och chokladfantastiska vuxna.

Bästa laktosfria: Beckon

Baconglass.

Med tillstånd av BaconYngre finsmakare brydde sig inte om att denna goding var laktosfri, eftersom de var för glada för att leka med maten när de slängde de knapriga choklad-“juvelerna” i engångssnackkopparna. Lättheten och bekvämligheten har imponerat även laktosintoleranta föräldrar.

Bästa sockerfria: Popsicle

Den bästa sockerfria klubban.

Med tillstånd av LollipopHawaiiananasen var en allmän favorit för vissa barn – och det var den enda sockerfria maten som föräldrar njöt av. Även om att hitta en sockerfri isglass innebär att kompromissa med vissa artificiella smaker och sötningsmedel, är Popsicles Sugar Free Tropicals en no-brainer för dem som borde undvika socker.
Leave a Reply

Your email address will not be published.