Chrissy Teigen avslöjade att hennes 20-veckors missfall var ett missfall

Chrissy Teigen avslöjade att hennes 20-veckors missfall var ett missfall

USA:s högsta domstols beslut nyligen att häva Roe v. Wade Teigen föranledde en omprövning av hur hon hanterade sin förlust, en abort “för att rädda mitt liv åt ett barn som absolut inte hade någon chans.”

Chrissy Teigen har alltid varit transparent på sociala medier och i pressen om vad som händer i hennes liv. På frågan hur rikedom gör föräldraskap lättare, sa hon Han slog inte busken. När hon 2021 anklagades för att brutalt mobba en tonåring via Twitter för ett decennium sedan, sa hon Bekänn och erkänn det.

Men för två år sedan, när hon förlorade sitt barn Jack, vid 20:e veckan av graviditeten, verkade det som om hon inte var riktigt så uppriktig som hon brukar. Men det kan bero på att hon inte kan ta upp sanningen.

Teigen avslöjade i går att när hon förlorade Jack 2020 berodde det inte på ett missfall, vilket hon förklarade förlusten då i Långt inlägg på Instagram. Jag genomgick faktiskt Abort. Hon säger att hon inte helt kunde förstå och bearbeta detta faktum förrän ungefär ett år senare.

Teegan avslöjade modigt denna information när hon talade på torsdagen vid ett toppmöte som hölls Otrolig konversationsdag. “För två år sedan, när jag var gravid med Jack och John och mitt tredje barn, var jag tvungen att fatta många svåra och sorgliga beslut. Det blev väldigt tydligt halvvägs att han inte skulle överleva, att jag inte skulle bli det. kunna överleva utan någon medicinsk inblandning, säger Teigen.

“Låt oss bara kalla det vad det var,” sa Teigen. “Det var ett missfall. En livräddande abort av ett barn som absolut inte hade någon chans.”

Även om hon inte förklarade ytterligare, är det möjligt att Jack utvecklats på ett sådant sätt att läkarna beslutade att han inte skulle överleva – och Teigen själv kanske inte överlevde heller, om hon hade bestämt sig för att bära Jack till slutet. En abort kan vara ett livräddande ingrepp och det verkar som att Teegan och Legend måste fatta ett hjärtskärande beslut för att se till att deras nuvarande barn, Luna och Miles, inte förlorar sin mamma.

USA:s högsta domstols beslut nyligen att häva Roe v. Wade Teigen har fått oss att tänka på att förlora igen och ompröva hur vi hanterar det och dela det med världen. “Jag tystnade”, sa hon, “och det kändes konstigt eftersom jag inte förstod det på det sättet.” “Jag berättade för världen att vi hade ett missfall, och världen var överens om att vi hade ett missfall… och jag var verkligen frustrerad över att jag inte sa vad det var, i första hand, och jag kände mig dum eftersom det tog mig ett år att förstå det faktum att vi gjorde abort.”

I USA har alla 13 delstater som har förbjudit abort vissa undantag för att rädda en mammas liv. Men enligt The New York TimesAtt fatta detta beslut har blivit fyllt av osäkerhet och juridiska risker. De gånger Han fortsätter med att rapportera att läkare i flera delstater “redan har tvingats ändra den vård de ger kvinnor vars graviditetskomplikationer gör att de löper stor risk att skadas”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.