De bästa bilderna på drottningen med sina barnbarn

The Queen, Prince Louis, the Duchess of Cambridge and Princess Charlotte on the balcony during Trooping the Colour in 2022.

Det sades att Hennes Majestät verkligen var på plats bakom scenen med ett av sina 13 barnbarn i knät.

De säger att din familj är ditt arv, och förutom att vara den längst regerande i brittisk historia har drottningen läckt Legacy — fyra barn, åtta barnbarn och ett gäng vackra barnbarnsbarn (13 för att vara exakt). Under åren har vi hanterat ett beräknat antal familjefoton med Hennes Majestät med de yngsta medlemmarna i hennes familj, samt några härligt uppriktiga ögonblick vid evenemang som Trooping the Color. Men vi fick också några söta och ofta roliga ljudspår från den berömda, kvicktänkta kungen, som gick fridfullt bort vid en ålder av 96 år idag. Under sina många år har hon tydligt accepterat tanken att barn skulle vara barn!

Det var många barn runt omkring. Hennes barnbarn är Savannah (11) och Isla Phillips (10); Mia (8), Lena (4) och Lucas Tindall (1); Archie (3) och Lilipt (1) Mountbatten-Windsor; Prins George (9), Prinsessan Charlotte (7) och Prins Louis (4); Sienna Mapelli Mozzi (11 månader); och August Brooksbank (1).

Ta en titt på de bästa bilderna av drottningen poserad och uppriktig med sina barnbarn och några av våra favorithistorier och ljudklipp.

2018: Fotoposerar med prins Philip och deras sju barnbarnsbarn på ett foto taget av hertiginnan av Cambridge.

Hennes barnbarnsbarn är kända för att ha kallat henne “Jan Gan”, men drottningen har haft mycket roligare smeknamn tidigare. daglig post Kolumnisten Richard Kay berättade en gång en historia om en tid då lille prins William ramlade in i Buckingham Palace och skrek “Gary, Gary!” Medan alla var säkra på att Gary måste vara en kunglig tjänare, gick drottningen in, tog den lille prinsen och sa: “Jag är Gary. Han har inte lärt sig säga min mormor än.”

2016: Hon poserar med sina då fem barnbarn för att fira sin 90-årsdag.

Innan prins Louis blev kungen av roliga ansikten, stal 2-åriga Mia Tindall showen med drottningens handväska på det här Annie Leibovitz-fotot – och bakgrunden är ganska rolig. Mias far, Mike Tindall, som är gift med kungens barnbarn, Zara, sa: God morgon Storbritannien Den plånboken hjälpte till med ett litet anfall av den hemska duon. “Hon var lite stygg”, förklarade han. “Drottningen förstod det perfekt när hon sa: ‘Håll bara i handväskan nu’ och det gjorde hon. Det slutade med att det blev en fantastisk bild på henne.” “Det kommer att vara något vi alltid kommer att vårda, tror jag,” tillade han.

2022: Prins Louis tar ett ögonblick från att vara ett live meme för att lyssna på Gun Jean. (Du spelade bra, mormor).

Drottningen, prins Louis, hertiginnan av Cambridge och prinsessan Charlotte på balkongen under Trooping the Color 2022.

Foto: Getty Images / Karwai Tang / WireImage

Även om hon kan ha försökt chatta med prins Louis för att stoppa hans animerade shower på balkongen på Trooping the Color, var de busiga ögonblicken inget nytt för Hennes Majestät. I en dokumentär från 2018 visade drottningen upp sina juldekorationer och blev verklig om barn och julgranar. “Barn älskar dessa sätt. Tja, mina barnbarn gör det. Hur som helst, de njuter.” Hon delade också med sig av ett kungligt föräldraskap: “Det fantastiska är att få dem att dekorera det lite mer försiktigt.”

2015: Drottningen chattar med lille prins George vid prinsessan Charlottes dop.

Liten pojke Prins George pratar med drottningen vid prinsessan Charlottes dop.

Foto: Getty Images / Chris Jackson

På tal om prins George, 2013, när världen överväldigades av febern från en kunglig bebis som väntade på att födas, gav Hennes Majestät Drottningen oss ett skratt när några barn frågade henne om hon skulle föredra ett barnbarn eller ett barnbarnsbarn. “Jag tror inte jag har något emot det” Hon saoch lägger till, “Jag skulle väldigt gärna vilja att hon skulle komma. Jag åker på semester. Inga tecken ännu.”

2015: Hon hade bara ögonen på prinsessan Charlotte under ett Cambridge-besök i Balmoral.

Kate gav insikt i hur drottningen behandlar sina barnbarn under ITV Vårt på nittiotalet Dokumentär 2016. “Hon lämnar alltid en liten present eller något i deras rum när vi går och stannar, och det visar bara hennes kärlek till familjen.” Hertiginnan tillade, “Drottningen var verkligen överlycklig [our second child] Hon var en liten flicka, och jag tror att när vi kommer tillbaka hit till Kensington Palace [from the hospital]Hon var en av våra första besökare här.” Hon njöt av att se syskonens relation blomstra, och under en händelse 2018, efter att ha fått höra av en deltagare att den yngsta av dem styrde, förklarade drottningen, ”så är det med Charlotte och George”, som kan ha väckt minnen av hennes viljestarka dotter, prinsessan.

2019: Drottningen log när hon träffade prins Harry och Meghans förstfödde, Archie.

Drottning Elizabeth har alltid varit uppdaterad med teknik (hon jag var Den första att twittra om sin familj, trots allt) – speciellt när det innebar att hålla kontakten med familjen långt borta. När prins Harry och Meghan flyttade till Kalifornien höll de kontakten med Gran Over Zoom, och på ett samtal med Archie för att fira hennes födelsedag märkte drottningen snart att han hade ärvt sin fars signatur röda lås, enligt kunglig korrespondent Katie Nicholl.

2016: Hennes Majestät poserar tillsammans med den bedårande prins George på ett annat foto för hennes 90-årsdag (som också blev deras ansiktsstämplar).

Drottningens liv skulle gå till historien, men dessa stunder med hennes familj var utan tvekan bland de viktigaste. “drottningen [was] i sitt element [with] “Hennes barnbarnsbarn sitter i hennes knä och tillbringar den tiden med familjen”, säger kunglig expert Keren Barfield. oss varje vecka. Även om världen inte har kunnat se dessa ögonblick mellan drottningen och hennes familj, ger dessa små glimtar oss en inblick i hur de speciella tiderna var.

Leave a Reply

Your email address will not be published.