Hemma i Ojai med Isabelle Dahlin och Brandon Bodett

Hemma i Ojai med Isabelle Dahlin och Brandon Bodett

Sedan hon besökte första gången för över 25 år sedan har designern och butiksägaren Isabel Dahlin alltid velat ha ett hem i Ojai. Bekvämt beläget mellan Los Angeles och Santa Barbara, denna lantliga stad i Kalifornien är känd för sin naturliga skönhet, milda klimat och fokus på ekologi, ekologiskt jordbruk och konst. Här hittade Dahlin, tillsammans med sin man, kocken/restaurangen Brandon Baudet, sin dröm – ett litet hus på ett tunnland avskild mark intill en citronlund. Följ med mig och Susanna för ett besök bakom kulisserna med Isabel på Brandon på den idylliska resorten Ojai.

Med företag i både Los Angeles och Ojai (Dahlin’s DeKor-butiker, Boudet-restauranger i Los Angeles och Carpenteria) har Ojai blivit centrum för deras hektiska liv. Huset må vara litet, men både Dahlin och Boudet älskar att underhålla, så de fokuserar sin uppmärksamhet på utsidan.

Hemma i Ojai med Isabelle Dahlin och Brandon Bodett
Bor utomhus i Ojai

Isabelle designade en serie utomhusutrymmen för att dra nytta av Ojais utomhuslivsstil. Hon förvandlade det som en gång var ett garage till ett öppet utrymme med en blåregn täckt pergola och skapade en drömsk oas för uteservering och avkoppling,

Utomhuslounge hemma i Ojai med Isabelle Dahlin och Brandon Boudet
relaxavdelning utomhus

Med Brandons utomhuskök, utrustat med en vedeldad gauchogrill och bikupa.

Hemma i Ojai med Isabel Dahlin och Brandon Baudet
Utekök och bar hemma hos Isabelle Dahlin och Brandon Boudet i Ojai

Genom att använda den frodiga Ojai-dalen lagar Boudet mat med alla lokala ekologiska ingredienser inklusive citroner från sina egna träd.

Brandon Bode lokala Ojai grillade grönsaker
Grillade lokala ojai grönsaker
Hemma i Ojai med Isabel Dalin
Citron från deras egendom

Dahlin dukar för en avslappnad lunch med Svenskt Tenn-tyg och accessoarer från DeKor.

Isabel Dahlin dukning
Dukning med Svenskt Tenn-duk och tillbehör från Dahlin’s DeKor

Ett av Dahlins första mål i hemmet i Ojai var att lägga till ett pool- och poolhus, som fungerar som boende för paret och gästerna.

Poolhus hemma i Ojai med Isabelle Dahlin och Brandon Boudet
poolhus

Här använde designern ett av sina favoritknep – att bygga en L-formad bänk som fungerar som en soffa för att maximera utrymmet.

Inuti Isabelle Dahlin Ojai's Home Swimming Pool Home
inomhuspool

Att vara svensk lade naturligtvis till en bastu, som ligger bredvid ett tält för en rolig utomhusupplevelse.

Tipi och bastu hemma i Ojai med Isabelle Dahlin och Brandon Boudet
Tält och fatbastu

Med Isabels bakgrund inom design, Brandons restaurang och hennes kulinariska expertis har de skapat ett komplex fokuserat på ekologiska och naturliga element, där friluftsliv och rekreation hyllas och avnjutas året runt! Tack båda för en rolig och härlig eftermiddag! Och ett stort tack till vår videosponsor, Luxury Portfolio.

Alla foton av Stacey Bewkes för Quintessence

Leave a Reply

Your email address will not be published.