Intresse de är verkliga! Mascaran kladdar inte efter 36 timmar | ok + bra

Intresse de är verkliga!  Mascaran kladdar inte efter 36 timmar |  ok + bra

Med Well + Good SHOP lägger våra redaktörer sin mångåriga erfarenhet i arbetet med att välja produkter (från hudvård till egenvård och mer) de slår vad om att du kommer att älska. Medan våra redaktörer självständigt väljer dessa produkter, kan ett köp via våra länkar tjäna en Well + Good-kommission. Glad shopping! Utforska butiken

Jag testade mycket mascara under mina dagar. Jag har inte bara en allmän passion för att styla rena fransar (det har varit en grej sedan mina tonår), utan tidigare i år recenserade jag de 20 mest sålda mascarorna för just den här sidan. På den listan fanns en formel som jag inte provat tidigare – Benefit Cosmetics It’s REAL! Förlängande mascara ($27) – och under de dussintals gånger jag har kört den, har den blåst bort mig med varje slitage.

Formulan gjorde ett viktigt första intryck: Som jag nämnde i min tidigare recension, “Jag är relativt säker på att den här mascaran kan överleva en kärnkraftskatastrof.” Men nu, sex månader senare, stöder jag detta uttalande mer än någonsin.

Efter den första testperioden tidigt på våren tog jag med mig den här mascaran till Hawaii (mycket simning, svettningar, fukt och allmänt klibbig) och bara förra månaden till Europa. Det är vad som är verkligt! Överlevde bara den senaste månaden:

  • 15 timmars flygning med två flyg, från San Diego till Paris
  • 12 timmars aktivitet i 96°C väder i Paris, plus att sova på det på nattåget (alternativ för sminkborttagning/hudvård var begränsad), plus ytterligare 12 timmar i södra Frankrike (också svällande varmt) – vänta det—36 timmar från slitage (och hon såg inte ut som om hon sov!)
  • Flera simturer i Medelhavet och Tyrrenska havet, inklusive att upprepade gånger hoppa från en båt i vattnet

När jag säger “överlevde” menar jag att det inte fanns några nedfall, inga klumpar, inga fläckar, inga konstiga böjningar eller veck i fransarna… Efter timmar på timmar av slitage såg det ut som om jag hade applicerat det. Och även om den här formeln inte är vattentät, hade jag en aning om att den skulle hålla emot alla mina nautiska aktiviteter i Medelhavet – och jag hade rätt.

Mellan flera havsdippar runt om i världen, några rastlösa nätter av sömn och att pressa den till tidens gränser, har denna mascara varit en riktig åktur eller dö för mig i år. Från och med nu kommer jag att köpa den i lösvikt.

Det sista jag ska säga – och du har säkert redan samlat på dig den här – är att formulan är svår att ta bort om du inte har en specifik ögonmake-upborttagare till hands. Jag reste med lite micellärt vatten och en skummande rengöring, och ingen av dem hade en chans att ta bort denna i princip skottsäkra mascara. Ha det i åtanke… Han vill stanna! Se till att du har rätt verktyg redo för ren och enkel borttagning (boet).

Med det sagt kan du vara säker på att denna mascara kommer att hålla dig något, Och det ser fortfarande bra ut i slutet av dagen (eller, natt, natt).

Vill du vara den första att höra om de senaste (och coolaste) SHOP-produkterbjudandena, anpassade kollektioner, rabatter och mer? Registrera dig för att få informationen direkt till din inkorg.

Våra redaktörer väljer dessa produkter självständigt. Genom att göra ett köp via våra länkar kan du få en Well + Good-kommission.

Leave a Reply

Your email address will not be published.