Inuti världen av sociala medier guru, Kazumi

Inuti världen av sociala medier guru, Kazumi

Sociala medier är fortfarande grunden för inflytande, modetrender, trafik och nästan alla projekt som behöver uppmärksamhet från ett stort antal människor. Sociala medier, trots att de är det föredragna sättet att sprida inflytande idag, har hyllats av modeller som Kylie Jenner. Sociala medier gör ofta att människor känner sig ytliga och saknar djup. Sociala medier har många områden och typer av kreatörer. De har också plattformar och verktyg som kan påverka byggekonomin. Varje schackpjäs är en spelare i sociala mediers värld, oavsett om de är små kändisar på Tumblr eller kända Twitter-stjärnor.

Även om alla vill försörja sig på att blogga online är det bara ett fåtal som kan göra det. Kazumi är en av dessa influencers och tänkare.

Kazumi är 25 år gammal och är en influencer, modell och innehållsskapare. Instagram-bilder, TikTok-klipp och innehåll på Twitter är söta nog, men Kazumi är så mycket mer än så. Internet skakades av dess djup och ideologier.

Kazumi säger, “Det är mycket viktigt att älska och värdera dig själv, oavsett vad du gör, eller vem som dömer dig. Om du tillåter samhället att måla ut dig som en dålig person kommer det att bli det. Särskilt starka, oberoende och befriade kvinnor i deras livsstil.” Kazumi tillägger, “Community har alltid varit mer än konkurrens för mig. Mitt stöd som en helt oberoende kreatör kommer till stor del från de starka band jag har byggt med mina kollegor. Vi slåss inte för samma konsumenter, vi delar bara dem. I början var det ingen inverkan på sociala medier. Men snart växte jag till 0,01 och fick nya vänner med tips och strategier. Min framgång var inte beroende av att offra vissa värderingar eller acceptera mindre. Du lärde mig kraften i gemenskap, varandras uppkomst och samla resurser. Jag har sedan dess arrangerat innehållsfester, mixers och rådssidor för att hjälpa andra kreatörer. Jag tycker att det är till hjälp att få kontakt med och hjälpa andra.”

Hon är inte bara fast besluten att hjälpa andra och samhället som sponsrar henne utan har också en bra affärsplan. Kazumi, i sin ålder, har ett nettovärde på över 4 miljoner dollar. Dessutom berättar Kazumi för oss att “I år var jag på omslaget till Playboy och hade en fördel spridd över Maxim. Jag vann en matlagningstävling och nominerades till Rising Female Premium Social Media Star Award på XBIZ.”

Dessa framgångar väcker frågan: Hur gick det till? Tja, säger Kazumi till oss, “Jag vill visa människor att det är möjligt att skapa ett namn och leva för dig själv utan att behöva pressa dig själv ur din komfortzon, eller ge mer pengar till mellanhanden. Du kontrollerar din image och vad du säga till världen. Ingen byrå eller ledning. Mitt jobb är att försörja mig på att göra det jag älskar. Jag behöver inte följa vad en byrå eller ett varumärke kräver av mig. Medan fullständig oberoende kommer med sina egna nackdelar som den känslomässiga och ekonomiska smärtan som kan följa med varje misslyckad investering, det här är något jag är väldigt stolt över. Jag vill att folk ska veta att det är möjligt.”

Kazumi fortsätter, “Hon har varit nöjd med innehållet sedan covid-19-pandemin började.” Under den här tiden upptäckte Kazumi verkligen kraften i sociala medier, vilken inverkan de medför, såväl som trafiken den kan generera för företag. Som ett resultat började hon planera sin affärsmodell och använda sociala medier som ett sätt att få potentiella kunder. Kazumi har för närvarande mer än en halv miljon följare på Instagram och hundratusentals Twitter-användare.

Kazumi tillade: “Jag vill bli en ledstjärna för mitt samhälle. Mitt mål är att vara ett känt namn. Inte att kontrollera en industri eller att tjäna mycket pengar, utan för det jag står för.” Utöver det har Kazumi själv några ambitioner som hon skulle vilja stryka från sin bucket list. “Det finns så många olika drömmar jag har… Jag vill gå en landningsbana, göra ett album, skriva en bok, få en TedTalk. Men jag vill i slutändan bevisa att människor med samma talanger och intressen som jag kan vara lika mångfacetterade och smart som någon annan. Annars. För mig var detta början på så många andra möjligheter att uppfylla alla andra drömmar jag kunde ha önskat mig.”

Kazumi är en skapare av sociala medier. Kazumi, känd för att skapa memes och skapa smart innehåll, är en populär artist. Memes är ett begrepp som är svårt att definiera eftersom det saknar en formell definition. Memes är bilder som innehåller ord och kan associeras med personer, platser, saker osv. Kazumi-fans kommer att skapa memes baserade på Kazumi. Kazumi använder sociala medier för att inspirera till skapandet av memes. Detta är fortfarande ett mycket populärt sätt att kommunicera humor och nätverk på Internet. Det unika med memes är att de kombinerar humor och intelligens för att stärka gemenskapen. Kändisar i sociala medier har kallat Memes för en av de bästa formerna av reklam.

Kazumis intresse för att främja samhället går dock bortom memes. Kazumi menar att det handlar om att göra skillnad och att lämna ett bestående intryck. Kazumi tror på något och vill bli välkänd. Hon använder sociala medier som ett sätt att kommunicera vem hon är och vilka värderingar hon har. I slutändan säger Kazumi, “det handlar inte om pengarna”, vilket framhäver hennes altruistiska natur. Kazumi tänker använda sina sociala mediekanaler för att göra skillnad i världen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.