James Van Der Beek har ett fantastiskt färgkodat varningssystem

James Van Der Beek har ett fantastiskt färgkodat varningssystem

Med sex barn i huset är det inte konstigt att skådespelaren har några smarta knep i sin föräldraarsenal.

Det är ingen överraskning att James van der Beek experimenterade med några nya föräldraprylar, medan han var i nio månaders regression för att sova med baby Jeremiah och gå genom Amerika med sex barn (ja, sex!) har landat på vinnaren. I ett nyligen inlägg på Instagram, den Dawsons creek Killen pratade om ett knep som hjälpte honom att hantera det Livet på vägen.

“Hittills har jag bytt sex punkterade cykeldäck. Jag har oväntade webbplatser för bokning av husbilar som inte lämnar oss rum över natten. Han sa om resan med sin fru sedan 11 år, Kimberly, och deras bedårande barn – Olivia , 11, Joshua, 10 år, Annabelle, 8, Emilia, 6, Gwendolyn, 4, och Jeremiah, 9 månader.

“Vi har spilld juice, krossade glasflaskor, vredesutbrottTårar, sprickor i vår vindruta och jag har haft så många frustrerande stunder med barnen att vi har skapat ett färgkodat varningssystem för att hålla dem medvetna om hur lite tålamod jag har kvar, t.ex. “killar, jag är med” en apelsin, snälla ta på dig skorna!” (Se till att detta inte är en bra uppfödning utan en överlevnadstaktik).”

Stjärnorna, de är precis som vi – de lever dag ut och dag in totalt Föräldrarnas överlevnadsläge. suck. Men vi älskar tanken på att hjälpa våra barn att förstå när vi befinner oss vid en brytpunkt, eller närmar oss det, och bara behöver en paus. Eftersom vi alla förtjänar en då och då – och i familjen är anknytning nyckeln.

Så mycket som van der Beek säger att han är ganska säker på att detta inte är “bra föräldraskap”, tycker vi att han borde ge sig själv mer kredit. Tricket kräver det definitivt regleringsområdenen ram och ett tillvägagångssätt som används av lärare för att hjälpa barn att identifiera och reglera sina känslor genom att associera färger med olika känslor (t.ex. rött för intensiva känslor som ilska som är svår att kontrollera; gult för förhöjda känslor som du fortfarande kontrollerar, som ångest eller enfald, grönt för lugna tillstånd som att känna dig stolt eller nöjd, och blå när du känner dig nere och mindre pigg, som när du är sjuk eller uttråkad).

Kommentatorer var snabba med att stödja idén om färgkodning också, med ett antal lärare som berömde den. “Den tidiga barnläraren är här – färgschemat är faktiskt OK, att uttrycka hur du känner och ge människor (din lilla hud) en upp och ner är väldigt hälsosamt.” Bara för att vi kan Lär känna våra känslor Som vuxna betyder det inte att våra barn förstår dem, så varför inte göra färgkodning till en dubbelriktad gata? Jag undrar vilken färg det skulle vara “Min bebis kastade precis en hel hink sand på huvudet”…

Men det betyder inte att Van Der Beeks flygning var en komplett dimma av apelsin och en röst VampyrerBoris Huntley förseglade sin kommentar med en utmärkt sammanfattning av faderskapet. “Mellan … har vi snubblat över stunder av ren glädje. Av upptäckter. Frihet. Det är fantastiskt hur livet kan överraska dig om du förblir fast besluten att inte snubbla på ett ögonblick. För ibland … ligger magin på andra sidan kaoset.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.