Miranda Lamberts nya flaggskeppslinje: 12 artiklar du inte vill missa!

Miranda Lamberts nya flaggskeppslinje: 12 artiklar du inte vill missa!

Avslöjande: Det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar. Det betyder att vi kan få en liten provision om du väljer att köpa något från en länk som vi lägger upp (inklusive länkar till amazon.com eftersom vi är med i Amazon Services LLC Associates-programmet.) Oroa dig inte, det gör det inte. Det kostar dig ingenting.

*** Det här inlägget är sponsrat av Walmart. Alla åsikter är mina.**

Det finns en ny flaggskeppslinje på Walmart, och den har alla södra basar du kan tänka dig.
Countrystjärnan Miranda Lambert (en av mina personliga favoriter) har precis släppt ett nytt Walmart-samarbete som är ganska mycket en dröm!
Hennes replik heter “Wanda June” och att säga att jag är besatt, det är en underdrift.
Från kuddar till grytor, det finns färgglada färger och designelement som bara skriker “GLAD”!
Jag kommer att gissa att de här föremålen säljer slut ganska snabbt eftersom de inte bara får mycket hype, utan de är allvarligt Attraktiv!
Om du funderar på att renovera ett utrymme på en budget, eller bara lägga till några nya köksapparater, vill du kolla in det här.

Jag har samlat 12 av mina favoriter bara för dig!

Tallrikar: Retrolooken på dessa målningar är helt enkelt kul! Jag tycker att de här lägger till lite färg till mitt enkla vita kök!

glaskoppar: Dessa muggar får mig att skratta. Kan du ens? De kommer att göra en rolig present till flickvännen som har allt!

Tårtfat: Förbered dina feta byxor syster! Kanske det roligaste tårtstället någonsin!

Retro Square Baker: Jag älskar bröd och med det här brödet kanske jag älskar det ännu mer.

Glasögon: Jag är inte säker på att du någonsin kan få tillräckligt med koppar och det här är de vackraste färgerna.

Fringe kudde: ett ord. Fantastisk. Avsatsen på dessa kuddar lägger till ett roligt inslag av textur som verkligen ger utrymmet liv. Detta skulle passa perfekt på sängen eller soffan!

Långvarig moppsats: Placera denna dörrmatta utanför din dörr och gästerna kommer att känna sig välkomna innan de kliver in.

Hot Stuff Casserole: När mina vänner har barn tycker jag alltid om att ta med mat. Föreställ dig att du serverar en måltid i den här rätten. En omedelbar boost till självkänslan. Det är bara kul!

Grå/elfenben matta: Prisvärda mattor kan vara svåra att spåra. Bara det! Prisvärt och trendigt. Den finns i olika storlekar och kan vara precis vad du letar efter!

Geometrisk chenille kudde: Något med den geometriska designen och färgerna på denna chenillekudde känns högt för mig. Jag tror att detta skulle vara bra när det paras ihop med franskudden på en tonårssäng!

Blå/elfenben filtmatta: Ännu en prisvärd matta med rolig design. Den här är supermjuk.

sicksack kuddar: underbara färger. Fantastisk konsistens. Prisvärt, prisvärt, prisvärt. Vad mer kan man begära? Denna uppfyller alla krav.


Är inte Wanda Juns streak från Miranda Lambert bara en smäll!?
Jag älskar att Walmart bär det!
Många varor skickas supersnabbt, så om du vill ta dem innan de säljs slut.

Gå och hämta “heta saker”!


Leave a Reply

Your email address will not be published.