Rapporten säger att Musks krets försökte prata med honom om att köpa Twitter

Rapporten säger att Musks krets försökte prata med honom om att köpa Twitter

Rapporten säger att Musks krets försökte prata med honom om att köpa Twitter

Rapporten säger att Musks krets försökte prata med honom om att köpa Twitter

av Adam

översta raden

Vänner till världens rikaste man Elon Musk försökte övertala honom att inte köpa Twitter när de insåg att han menade allvar med förvärvet, sa källor till Axios, när Musk försöker backa sitt sociala nätverksföretag på 44 miljarder dollar i världens mest kända personas. . Returnera produkten.

Här är några grundläggande fakta

Elon Musks vän berättade för miljardären Reed Hoffman, som var en tidig PayPal-anställd tillsammans med Musk och senare var med och grundade LinkedIn, att hans reaktion på Twitter-affären var: “Herregud, ännu ett stort “problem” på Axios.” Berättelsen om hur det gick till Ljudnotering.

Musks nära vänner sa också till Axios att de är oroade över effekterna av Musks förvärv av SpaceX och Tesla. Musk är vd för både Tesla och SpaceX.

Hoffman berättade för Axios att hans riskföretag Greylock Partners avböjde att medfinansiera Twitter, men uttryckte optimism om Musks förmåga att leda på Twitter, och noterade “hans förmåga att ta sig över någon form av utmaning, där du tänker,” Herregud, det är inte “Jag går”, och fortsätt bara.”

huvudbakgrund

Musk avslöjade den 4 april att de hade köpt en andel på 9,2 % i Twitter, som senare samma månad meddelade att de hade accepterat Musks oönskade erbjudande om 44 miljarder dollar att köpa företaget. En av plattformens mest populära och polariserande användare, Musk är också en hård kritiker av Twitters policy för innehållsändringar. Även om den oväntade kärleksaffären var kortvarig, försökte Musk utan framgång dra tillbaka sitt köpeavtal. Twitter stämde Musk bara några dagar senare i ett försök att tvinga fram affären. I Delaware kommer Musk att träffa Twitter för en fem dagar lång rättegång.

Utvärdering av små och medelstora företag

Musks förmögenhet uppskattas till 270,4 miljarder dollar. Denna rikedom uppgår till 120 miljarder dollar mer än den näst största. Hoffman är värd 1,9 miljarder dollar och har suttit i Microsofts styrelse sedan företaget förvärvade LinkedIn 2016.

Fortsätt läsa

Twitter och Elon Musk (Axios).

Officiellt accepterar Twitter aktieägare Musks bud på 44 miljarder dollar som han desperat försöker ta sig ur (Små och medelstora företag)

Leave a Reply

Your email address will not be published.