Vuxna behöver inte presentpåsar bara för att ha en bebis ombord

Vuxna behöver inte presentpåsar bara för att ha en bebis ombord

Ingen förälder ska be om ursäkt för att ha tagit med sitt barn till en offentlig plats – särskilt genom att glädja vuxna med godis.

Alla som har flugit med en bebis vet hur nervkittlande det kan vara. Förutom överskottsbagage, otaliga barnutrustning och intensiv Planering krävs Under flygningen är föräldrar ofta livrädda för att möta andra passagerares vrede om deras oförutsägbara spädbarn gråter under flygningen.

Till skillnad från de flesta offentliga platser är flygplan helt oundvikliga när klagan väl börjar, så föräldrar hamnar instängda med hundratals främlingar inomhus, ofta i timmar i sträck. Dessutom är flygplatser trånga och stressiga, och att flyga kan kännas konstigt och obehagligt för få, vilket ökar risken för en krasch.

I flera år har några oroliga föräldrar lagt till ett extra steg i sina reseförberedelser när de planerar för det De flyger med sina barn: Tidiga ursäkter i form av presentpåsar, menade att vinna över medpassagerare och mildra den hårda dom som ett gråtande barn kan ge.

Ett exempel som nyligen delades på Facebook väckte kontroverser bland kommentatorer. När hon stod inför en tio timmar lång flygresa från Sydkorea till San Francisco med sin fyra månader gamla baby, gjorde en mamma över 200 presentpåsar innehållande godis, öronproppar och en lapp skriven ur hennes barns perspektiv.

“Jag är nervös och lite rädd eftersom det är min första resa i mitt liv, vilket betyder det Jag kanske gråter Eller göra mycket oväsen.” Jag ska försöka gå tyst, fast jag kan inte ge några löften. Jag ber om ursäkt.” Snälla använd [the goodie bag] När du blir för högljudd på grund av mig. Vänligen njut av din resa.”

Just det, vi pratar om att glädja vuxna med godis. Några kommentatorer uttalade sig dock till stöd för moderns gest och kallade den “fantastisk”, “söt” och “vacker”. Man verkade till och med blygt kritisera själva idén om föräldrar De flyger med sina barn, och säger: “Vissa människor har en klass – och vissa har en känsla av berättigande. En mycket trevlig gest. ” Har du rätt att resa med ditt barn? nationer.

Andra motsatte sig trenden med bra väskor och sa att den skickar fel budskap – och vi kan inte annat än hålla med. Föräldrar bör inte be om ursäkt för att de går in på offentliga platser med sina barn, och deras energi bör riktas mot sina barn, snarare än att oroa sig för omotiverade bedömningar av andra. Det borde ligga på allmänheten att göra sig redo med ett par öronproppar – och försöka komma ihåg att de också var barn (och i vissa fall föräldrar till barn!)

“Vi vet alla att barn inte kan kontrolleras”, sa en kommentator.

En annan mamma skrev: “Att vara mamma är mitt jobb nummer ett.” “Det är den värsta känslan som mamma att inte kunna trösta eller trösta mitt gråtande barn. Jag hoppas att folk förstår det.”

När det gäller den ursprungliga affischen förstod han moderns “beröringsgest” och sa att han var orolig för “när du har barn, förvänta dig det oväntade.” Till slut, “Det var inget pip från barnet.”

Och om att göra något sådant får mamma eller pappa att må bättre, då är makten deras. Vi hoppas bara att ingen kommer förväntan vikt, Trötta föräldrar Att lägga till goody bags till sina att-göra-listor. Någonsin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.